2012. augusztus 30., csütörtök

Ritkán mérgelődök

hülyeségeken, de most aztán igazán felbosszantottam magam.

Ezúton értesítek mindenkit, hogy nem véletlenül nem árulok itthoni online piacokon, nem tehetek róla, de én nem szeretek itthon eladni, nem szeretek hetekig alkudozni és levélben egyeztetni egyéni kívánságokról, megrendeléseket teljesíteni, ide még egy masnit, amoda egy szívecskét varrni, én olyat szeretek varrni, amit én találok ki és azokból is maximum egyet, párat, néhány változtatással. Ez alól van néhány kivétel, néhány igen kedves visszatérő vásárlóm, ők úgyis tudják, hogy kicsodák :)

No de az azért mégiscsak mindennek a teteje, hogy hazugnak neveznek, holott nem ígértem semmit, megbízhatatlannak, mert nem válaszoltam egy olyan levélre, aminek írója kioktat, hogy hát dehogyisnem lehet azt, amiről én azt írom, hogy pont ugyanúgy nem lehet kicsiben valamit, amit  nagyban készítettem, csak hasonlóan (amúgy szerintem az ilyen megrendelőkről panaszkodik a többség, hogy kérnek ezt meg azt, aztán a nyakukon marad a reserved listing), aztán biztosít róla, hogy de már megoldódott, mert talált valakit, aki lemásolja az általam kitalált holmit.

Hát kérem, másolók, másoljatok, teljesítsetek az ötleteimből mindenféle kívánságokat, én igazán nem bánom ezt, nekem se kedvem, se energiám hisztérikus megrendelőkkel foglalkozni, elég nekem a magam hisztije.

Ja és hogy nem kéne pénztárcákat árulnom, írja még a levél szerzője, hát kérem én nem árulom őket, én eladom őket, nagy különbség ám.

Továbbá még szeretném leírni azt, hogy azért mert én nem osztok meg itt a blogomon személyes fájlokat, azért még én is dolgozom a nap 12 órájában, vannak gyerekeim, szoktam főzni, néha takarítani is, szoktam nyaralni, elérnek minket is a betegségek, veszteségek anyagi és minden más értelemben.

ps: eszem megáll

11 megjegyzés:

Kathy írta...

Mindig akad valami bosszanto dolog, ne is vergodj vele, az ilyen megrendelokre nincs tul nagy szuksegunk!
Nekem is voltak mar olyanok, akik levelbe fejeztek ki, mennyire szeretnenek nekem segiteni a tervezessel, hogy jol is nezzenek ki a ruhak amik keszulnek a kis muhelyemben... :))

BCili írta...

abszolút megértelek, sőt ha sok ilyen talál rád elmegy a kedved is az alkotástól :(

Julcsi írta...

Kicsit mintha most felhúztad volna magadat:) De nyugi, nem éri meg, te simán boldogulsz máshol, másmilyen téren. A hisztis meg nem te vagy, hanem a megrendelők. Nekem is akadt egy ilyen, aki leszívta minden energiámat.

B. Kati írta...

Minden szavaddal együtt érzek! Véletlenül bukkantam oldaladra, és olvasva soraid sajnos magamra ismertem. Évek óta gondolkodom, felkerüljek-e netes oldal(ak)ra árusítani a patchwork alkotásaimat? Miután itthon-személyesen egy hölggyel megjártam: kioktatott, nem ígértem nem ezt mondtam stb., szóval minden hozzád hasonló "csacskaságot" átéltem, azt mondtam: soha! Nem termelek tömegnek, nem fogok heteken át írogatni, egyeztetni, az tetsszen meg, az legyen a jó amit én álmodok és alkotok meg. Amíg az utcán leszólítanak, mert tetszik a táska, amíg egymásnak adják a nevem, elérhetőségeimet, és rám bízzák a hogyan és a miképpeneket, és boldogok és örülnek az alkotásoknak, addig kell ilyen bosszantásokkal foglalkozni? Á, nehogy meg add neki ezt az örömöt! El kell küldeni viszontlátásra, nem csinálsz neki semmit, és kész. Mérgelődd ki magad, kiabálj, beszéld meg az uraddal, és süss egy jó sütit, vagy ha vannak gyerekek labdázzatok egy jót.Bocs, de meg kellett írnom:-)B.Kati

Marcsi írta...

Teljesen átérzem a problémádat, én is ezért zártam be a boltomat.

Egy derék asszony írta...

Hű. Ja. Egyetértek.

aarkus írta...

Régóta járok ide, de még nem kommenteltem soha, most muszáj: imádtam ezt a szellemes, nagyvonalú, ugyanakkor őszinte szöveget, köszönöm! :-)

Aledi írta...

Uff! Te beszéltél. Helyettünk is, köszönöm :)

inga írta...

és sajnos a többség ilyen :()
sebaj és imádom a cuccaidat, majd egyszer el is verem Nálad a kuporgatott pénzem :D

Belinda írta...

Én most kezdek ezzel a dologgal szembesülni, és egyre kevésbé érzem "kedves érdeklődésnek" (ezt szoktam a válaszlevélben írni:).

LARION írta...

WWwaaaooohhh, klassz ...csak így tovább !!!! :))))))))))))))