2011. december 1., csütörtök

Táskafül

dilemma ismét. Azt gondoltam ilyen már velem nem történhet, lévén kifogyhatatlan készletnyi táskafül raktáron, de mégis megint megtörtént, pedig bőröm is van, táskafülem is van, kész táskám is van, csak éppen egyik fül sem illik hozzá és én megint téblábolok, tán hónom alá csapva kellene hozni-vinni, de ahhoz túl szép, nem takargatnivaló jószág.

A hímzést az etsyn vettem, címlapon volt és én első látásra. Aztán dédelgettem sokáig, elővettem, széthajtogattam, anyagokat rakosgattam mellé, alá, keresztben  elfektettem sok díszes kelmén, de egy sem volt méltó a kezére, mígnem ez a hasított bőr elnyerte kegyeit, pedig nem is pályázott rá, véletlen rendetlenség szülte frigy ez ismét, majdnemboldogságukat csak a hasznavehetetlen lét keseríti, melyen nem segít sok melléjük fektetett felvarratlan táskafül.

Azért megkérdezlek titeket is, ti felvarrnátok valamelyiket? Ha van valami jó ötletetek, szívesen fogadom.


Bizonyíték: Végül ilyen lett, a kédernél felbontva, bőr fülek becsúsztatva, kéderestül visszavarrva, így megmaradt a fül réz csatja, de nem zavaróak a tappancsok a hímzés mellett a rozsda sávban. 


2011. november 30., szerda

Sorsoltam

A fészbúkos játék eredményét ott megírtam, az itteni játék eredménye pedig íme:kicsit csúnyán firkantottam, a fáradtságtól már írni sem tudok, ezért leírom a nyertes nevét: BubaSzissz.

Az oldalon pedig Handagora  sok szép termék van már, gyertek vásárolni és hozzatok eladnivalót is persze :)


A nyertestől pedig várom milyen színű pénztárcát szeretne és egy nevet, postacímet is :)

Ideteszem az oldalon lévő játék nyertesének papírját is: 

2011. november 28., hétfő

Handagora

Az oldal megnyílt!

Kisebb szerverproblémák vannak még, amik beállítást igényelnek, de teszt üzemmódban lehet használni az oldalt.
Ez kizárólag előnyökkel jár, ugyanis azt jelenti, hogy az első két hétben sem termékfeltöltési díj nem lesz, sem eladás utáni jutalék.

Figyelem! Az első két hétben feltöltött termékek későbbi eladása után sem számítunk jutalékot.

Az oldal: http://handagora.com/

A fórumba várom az észrevételeket és persze bárki indíthat új fórumtémát is. Blogbejegyzésekre is van lehetőség.

A sorsolást délután fogom megejteni, addig még lehet blogon közzétenni a nyitást és a fészbúk oldalt.

Egyúttal egy új játékra hívlak titeket, azok között, akik a mani napon terméket töltenek fel és itt ebben a fórumban hagynak egy megjegyzést, azok között szintén egy pénztárcát sorsolok ki.