2011. január 21., péntek

Kreatív blogger díj

Egy kicsit bajban vagyok. Kicsi Katótól kaptam ezt a díjat, de csak téblábolok felette. Egyrészt nehezen találok hét olyan blogot, akik még nem kaptak ilyet (korábban én is kaptam már egy hasonlót), másrészt megtisztelő ez nekem, de az igazi díj azt hiszem az, hogy itt vagytok, olvastok, véleményeztek, hogy én is olvashatok másokat, inspirálódni járhatok hasonló oldalakra és bizony van sok hely, ahol örülhet a szemem.

Szóval rendhagyó módon nem adnám tovább, inkább megköszönöm, ha jöttök és hogy megosztjátok ti is a fájlokat.

Azért hét dolog magamról:
1. nehezen jut eszembe hét dolog magamról
2  szent ég, tudok én egyáltalán olyan sokáig számolni?
3. na jó, tudok, az iskolában a számolást szerettem az egyik legjobban
4. álljon itt komoly is: ritkán takarítok (naná, akkor kevesebb időm jutna varrásra)
5. húsevő vagyok
6. hű már kevesebb mint három van hátra :)
7. a hetes az egyik szerencseszámom, de csak úgy kineveztem annak és még soha nem hozott szerencsét

és végül, hogy ne legyen teljesen képtelen ez a bejegyzés (a link within miatt), álljon itt egy kis kerek, bársonnyal bevont mérőszalag, amit régen varrtam és a legkedvesebb barátnőmnek ajándékoztam.



2011. január 19., szerda

Korak

Nem nagyon érek rá mostanság, ezért csak szedegetem elő a régebben varrt dolgaimat és nézegetem vágyakozva, vajon hogyan alakulhatnának át hasznos holmikká. Mondjuk táskává. Ezt a korakot még Ménfőcsanakon varrtuk Maple vezényletével, bizonyisten nem tudnék ugyanilyet varrni, persze kellene hozzá Mártamásé, aki mindig beszól, kellene a vidám hangulat, mint megtudtam ma, bodzás joghurt is kellene és persze a leírás, amit kaptunk. Ez utóbbi még megvan valahol, megtalálom majd valamikor, amikor egészen mást keresek. Azt hiszem egy táskát varrok majd köré, csak legyen egy kicsikét több időm.