2011. október 19., szerda

Bőr táskafülek

ez itten egy véleménykutatás kéremszépen. Rendeltem egy itthoni webáruházból bőr táskafüleket, igen kedvező áron, 1200 ft-ért egy párt, natúr színűt és sötétbarnát is, 50cm-est. No persze ez a méret az, ami vállra nem vehető, kézitáska fülnek alkalmas. Mikor megérkezett, jött a pofára esés, nem bőr, csak műbőr, ráadásul igénytelen. Dühömben nagy mennyiséget rendeltem egy távolkeleti gyárból, talán nem titok, hogy hamarosan elkészül egy klassz kis hely, ahol kellékek és kézműves dolgok lesznek majd kaphatók, ott szeretném árulni őket, no meg persze használok is belőle, az alább látható két táska füle is ilyen jószág. Nézegettem árakat, de itthon csak 6-7ezer forintos elérhetőséget találtam, ráadásul nem ilyen fémszerelékkel, hanem sima rávarrható fülekkel, illetve műbőrt, még a jobbik eset, mikor feltüntették, hogy műbőr. Az etsys árakat ismerem csak, 14-15 dollárnál kezdődnek.

Mit gondoltok, 2500 magyar píz reális ár érte? Mármint egy pár táskafülért. Volna rá igény? Esetleg több színben is? 60 cm hosszúságúra kértem a gyárat, így ilyenre gyártották, ezt pont ideálisnak gondolom.
Jelenleg sötétbarna és natúr színekben van a birtokomban tetemes mennyiség :)

2011. október 18., kedd

Bőr és gyapjú



kombinációja, bőr füllel és bőr virág dísszel. Sokáig kísérleteztem ezt a fazont, rajzolgattam, modelleztem, próbát szabtam hozzá és annyira elégedett vagyok a fazonnal, hogy ilyen táska kell nekem is. Lehet, hogy éppen ez, de valamiért semmit nem tartok meg, mindent eladok, ez éppen a reciproka a régi énemnek, mikor semmitől nem tudtam megválni, most valahogy olyan jelek vésődtek a merevlemezemre, hogy minden eladó, nincs is rendes táskám :)