2011. november 8., kedd

Virágos



Tavasz óta szeretnék ilyen táskát varrni, aztán valahogy mindig mást varrtam, hát most eljött ennek is az ideje. A képek nem valami jók, holnap napvilágnál újra próbálkozom.






2011. november 7., hétfő

Új bőrök

Kezd a textil kibillenni a nyeregből, most azon gondolkodom, hogyan tudnám kombinálni a bőrt és a textilt. Nem mintha azt hinném, ez valamiféle forradalom volna :)




2011. november 6., vasárnap

Tegnap

a fotózásról akartam ideírni mindenfélét, hogy mennyire nehéz most, hogy megrövidültek a nappalok és az ablakon ugyan jön befelé most is a kint, de ez így délután már csak sötétséget jelent. Nem jóbarátom a lámpafény, a photoshop sem annyira, egyszerűbb szerkesztésekhez ágyúval verébre megoldásnak tűnik, leginkább a mezei MOPM szerkesztőjét használom a középtónusok állításához és a telítettség csökkentéséhez. Legtöbbször a sík és térbeli különbségek torzulásának eltüntetésére a cseppfolyósítást használom, ilyenkor izzítom be a photoshopot.

De nem is erről akartam írni mostan (erről tegnap akartam :)), hanem az új címke kísérletekről, amik bőrbe nyomással történtek s igen elégedett vagyok velük, kicsik, szerények, jól variálhatók, éppen olyanok, amik ízlésesen mutatnak egy tátogó szájú buksza virágos bélésében. Szerintem van mindez persze, de hát ez evidencia ugye, mivel én írom :)
(Némelyiknek a hasára is jutott.)