2012. március 31., szombat

Egy ilyen képet hoztam most...

karkötők is vannak, de azokat nem fotóztam így ömlesztve, ezekért egészen odavagyok :)


2012. március 29., csütörtök

Most ennek

örülök. Nemcsak azért, mert végre egy táskát is varrtam, hanem mert imádok hímezni. 

2012. március 25., vasárnap

Új ruhát kapott

Pursula, Puriska, vagy Purhableány vagy minek is nevezzem őt, lényeg, hogy az előző bár jobban tetszett, igen praktikátlan volt, gondolatban párhuzamot vontam szavannákon élő emlősök rejtőzködő terepszíne és a táj, valamint a próbabábu és a nyakláncok színe között. No de ahogy az ékszereim színét és alakját nem az evolúció formálja, úgy gondoltam tán Pursula szavannája sem növényföldrajzilag behatárolt, ki is gyomláltam az összes pázsitfűfélét. Lettek is fotók azonnalnyomban, nem is rosszak talán.

Varrtam mostanában apróságokat is, pénztárcákat megrendelésre, meg csak úgy szórakozásiból, meg vannak elkezdett táskák, amiket majd valamikor befejezek, van sok rajz és terv, van átalakult ékszeres sarok új három méteres asztallal, amit gyors birtokbavétel okán nem fényképezek, lényeg, hogy nem keveredik a sok varrós holmi az ékszeres holmival, külön színhelyen zajlik a két tevékenység.

Hoztam persze néhány képet is:




És persze nem hagyott nyugodni a bőrre való hímzés sem, a bőr és a csipke kombináció, a rusztikus gyöngyök gyártása és azok felhasználása, meg amik még nem jutnak most hirtelen eszembe :)







Aztán lett még egy ilyen bőr iphone tok is, véletlenül épp meglátogatott a nővérem és megkívánta, én meg persze nekiajándékoztam :)