2011. október 19., szerda

Bőr táskafülek

ez itten egy véleménykutatás kéremszépen. Rendeltem egy itthoni webáruházból bőr táskafüleket, igen kedvező áron, 1200 ft-ért egy párt, natúr színűt és sötétbarnát is, 50cm-est. No persze ez a méret az, ami vállra nem vehető, kézitáska fülnek alkalmas. Mikor megérkezett, jött a pofára esés, nem bőr, csak műbőr, ráadásul igénytelen. Dühömben nagy mennyiséget rendeltem egy távolkeleti gyárból, talán nem titok, hogy hamarosan elkészül egy klassz kis hely, ahol kellékek és kézműves dolgok lesznek majd kaphatók, ott szeretném árulni őket, no meg persze használok is belőle, az alább látható két táska füle is ilyen jószág. Nézegettem árakat, de itthon csak 6-7ezer forintos elérhetőséget találtam, ráadásul nem ilyen fémszerelékkel, hanem sima rávarrható fülekkel, illetve műbőrt, még a jobbik eset, mikor feltüntették, hogy műbőr. Az etsys árakat ismerem csak, 14-15 dollárnál kezdődnek.

Mit gondoltok, 2500 magyar píz reális ár érte? Mármint egy pár táskafülért. Volna rá igény? Esetleg több színben is? 60 cm hosszúságúra kértem a gyárat, így ilyenre gyártották, ezt pont ideálisnak gondolom.
Jelenleg sötétbarna és natúr színekben van a birtokomban tetemes mennyiség :)

16 megjegyzés:

szaberka írta...

Ha tényleg jó, akkor ez egy normális ár szerintem, és hiánypótló! Akár még engem is érdekelhet...

szaberka írta...

http://www.etsy.com/shop/cosy9?section_id=10055879
Ezeket biztos ismered, nem mondom, hogy csúnyák, de az ajánlatod lehet, hogy jobb.

dióhéj írta...

dehogyisnem ismerem, azért is írtam, hogy 14-15 dollárnál kezdődik ez a méret, és hát az a piros, ami 13,9 dollár ott legfelül, az csak 36cm-es, ez pedig 60 cm-es, vagyis 23,6 inchben mérve...

Kicsoda írta...

en utalom a draga designer anyagos taskakon a hevedert, szerintem igenytelen. Nem tudom `jo` ar-e, nekem nem tunik soknak, en is kerestem mar fuleket sajat hasznalatra es nem trivialis.

Süle Mónika írta...

Tuti jobb a te ajánlatod! Ha nagy tételben nem is, de egy táskára majdan még engem is érdekelne...

PannaKotta írta...

Én nem értek hozzá, de jónak tűnik az ára :) És különben is csak szurkolni jöttem :))

dióhéj írta...

jóvan, örülök, ha így gondoljátok :)

katafolt írta...

Azt hiszem, a vásárlóim többsége sokallná, én nem, saját használatra pl.mindenképp megéri: szinte biztos, hogy hosszabb életű lenne a táskánál és újrahasználható. Ez is szempont, nem?
Kicsodának( megint) nagyon igaza van, a heveder textiltáskán borzalom, azt csak sportos cuccokon tűrném, a kézműves és egyedinek kikiáltott darabnak éppen az egyediségét kérdőjelezi meg.

Edige írta...

Én is mindenképpen vevő lennék rá és az ajándékba és saját részre készült táskákon használnám is. Nálam még a színes változatok is szóba jöhetnek a nyári kollekciókhoz. Most is éppen két táskám van félkész állapotban, mert nem találtam rá megfelelő fület - textilből varrni meg még lusta voltam... :-)
Úgyhogy: HAJRÁ!!!

t®eb♥®etta írta...

Szerintem reális ár érte.És még szépek is:)

cskata írta...

nagyon szuperek,és nem drága!!! szerintem engem is érdekelne!!!! :)

orsolya vanessza kiss írta...

Én is szeretnék vásárolni belőle, ha jól értettem, és lehet :) Írnál nekem mailt ezügyben? :)


KÖSZÖNÖM: vanessza.

ozsuzsanna írta...

Szia!

Engem is érdekelne pár darab, amennyiben még aktuális. Írnál egy mailt?

Köszi szépen!

maybe girl írta...

Sziasztok!

Nem tudom, hogy van-e még élet a táskapántos témában.
Én pár hete rendeltem egy magyar webshopból, 2500 Ft volt, nem volt bőr (kombináltnak néztem), így vissza kellett küldenem.
Most azóta nem találtam olyan helyet, ahol többféle színben valódi bőr táskapántot kapnék...

Kijuma írta...

Máshol is ennyi az ára. Viszont a 60 cm nekem rövid. Megvarrtam egy táskát, 65 cm-es füllel és kabáttal nem tudom a vállamra tenni, lecsúszik.....A 60 cm-es csak alacsony vékonyka nőknek jó szerintem, habár nem tudom, lehet táska fazontól is függ.

Unknown írta...

Korrekt ár...engem is érdekelne :)