2011. március 6., vasárnap

Megint bolhapiac

Megint bolhapiac, most itt helyben, sikerült is igazán klassz dolgokat találni, a bolhapiacos blogon olvasható, ami idevág belőle, a két kistáska, darabja százasért, ilyen olcsón szerintem nem lehet sehol táskakeretet venni :)
A másik a szép régi gombok, amik akár ékszernek is beillenek, de inkább ruhát, vagy táskát fogok velük díszíteni.


9 megjegyzés:

erikastyle írta...

Nagyon jó vagy!!! :))))))))) Ügyes és okos, hogy ez nekem nem jutott az eszembe! :) Bár nálunk nincs bolhapiac, de leemelem a kalapomat előtted! :))))

erabera írta...

De jóóók!!
Sajna nálunk nincs bolhapiac...és már becsületes áron árusító turi sem. Régen én is képes voltam megvenni egy rossz felsőt...a szuper gombokért:-)

dióhéj írta...

sziasztok Erikák :)

igen, turiban is van néha ilyen keretes táska, vagy pénztárca, de ott valóban sokkal drágább, meg a bolhán is sokszor drága, csak ilyen fillérekért vagyok hajlandó megvenni, mert még ki kell belőle szedni a régit, kitakarítani a belsejét, rendbeszedni, aztán persze újat varrni bele...

Flier Judit írta...

Régóta készültem már Tatabányára látogatóba, úgy látom, mindenképp össze kell kötni egy kis bolhapiacozással :)

Halász Csilla írta...

óóóóóó....jókat vettél:)))
én is vettem egy gyönyörűű nylon horgolt csodát egy nagyon pöpec kerettel,és apasi (mivel minden héten ott vagyunk és vásárolunk) ingyen odaadta.nem igazán érti miért vásárolok fel egy csomó szemetet..:))) EGYÉBKÉNT...a gyáli piacon van ez a jó kis lelőhely, vasárnaponként működik.:))))

Aranyalma írta...

Nagyon szép kincseket találtál megint, kedvet csinálsz az embernek bolhapiacra járáshoz...

dióhéj írta...

bizony, nagyon jó ám a bolhapiac, de nem úgy kell elképzelni, hogy kimegy az ember és ott a kánaán....én hétről-hétre járok és van úgy, hogy nem találok semmit, de akkor is jólesik nézelődni, szeretem a hangulatát, a forgatagot, és persze üres kézzel semmikor nem jövök el, mert ha tényleg semmi kedvemre való nem volt, akkor veszek egy-két könyvet legalább...

Morella írta...

Gyáli piacon? Pontosan merre? Régen rendszeresen jártam, de bolhás rész nem volt emlékeim szerint, viszont ha lenne, örülnék, mert két falura lakok tőle.

dióhéj írta...

a gyáli piacon én nem ismerem, Győrbe és Tatabányára szoktam járni, illetve Kecskeméten voltam egyszer, az is igazán klassz bolhapiac...Budapesten van még a Petőfi Csarnokban szombaton és vasárnap piaci, illetve az Ecseri Piac, a Nagykőrösi úton, ahová érdemes még menni....