2011. február 4., péntek

Murphy

törvénye. Nem tudom, más hogy van vele, megszámoltam, 42 db zipzáram van itthon, 20-45 cm-ig, különböző színekben, de akármit varrok, még nem volt olyan, hogy kapásból lett volna a frissen varrt jószágba való. Hát most sincs.

Még két nap van a játék végéig, úgy gondoltam, hogy akik nem nyilatkoztak, vagy nem egyértelműen nyilatkoztak, azok nevét felírom egy papírra és látatlanban beleteszem valamelyik kupacba, úgy lesznek kihúzva a nyertesek. Mit gondoltok, jó lesz így?


15 megjegyzés:

Erika írta...

Ez nálam is van. Vagy húzózár, vagy cérna, vagy csúszó... Most jelen esetben "csak" a ringli hiányzik:((

Halász Csilla írta...

hihihihi.......... akkor varrd a "kabátot a gombhoz" .......

Ida13 írta...

Jajj, de ismerős! Mindig azt mondom, hogy hihetetlen mit felhalmoztam gombból, gyöngyből, zippből, aztán mégsincs pont az, ami kellene. Hihetetlen! :)

Bejus70 írta...

Hasonló a helyzet... Nálam egy rahedli barna cipzár sorakozik a szekrényben, de pont olyan színű, ami kellene, no olyan sosincs. Üsse kő! Ne foglalkozz ezzel addig, amíg így állnak össze a fejedben/kezedben rongyok! Most is bájos az összkép.

dióhéj írta...

jól van, látom nem vagyok egyedül ezzel :)

Csillag, meg kéne próbálni, de sose tervezek előre méretet, mert amekkora darab szép anyagot találok, abból varrok valamit, levágni nincs szívem belőlük :)

Ramimami írta...

Cippzárra én már megtaláltam a megfelelő megoldást. Méterben kapható húzózár. Akkorára vágom amekkorára akarom, csak legyen elég kocsi mellé.

dióhéj írta...

Ramimami, de azok nem nagyon vastagok? Lehetséges, hogy vékonyban is lehet kapni ilyet valahol, ami mondjuk egy neszesszerbe passzol?

Barbaral írta...

Ismerős:)
Én a gombokkal vagyok így. Görbüljek meg ha nincs itthon minimum 2000 db gombom, de vagy a szín nem passzol, vagy a méret, vagy nincs elég egyforma:)
Így aztán a legtöbb hímzésem extra díszek nélkül marad, a gombgyűjteményem viszont szépen gyarapodik:))))

szaberka írta...

Ami a sorsolást illeti, nyilván ez a legésszerűbb megoldás. Szóval jó lesz úgy. Ami meg a képen látható neszesszert illet, na, az még jobb...

szaberka írta...

...illeti...

Kathy írta...

En midig azt gondoltam hogy csak nalam van ez igy!!!!! Hogy most mekkora ko esett le a szivemrol!:)))

Ez a neszi csodaszep! A szine es formaja a mintaja, mindene!:))

Timi írta...

Én is le szoktam vágni a cipzárt, hogy "beleférjen"...Eldolgozom a két végét és tökéletes...:o) (majdnem)

GumiPók írta...

Ez nagyon szép!!!

Strugamano írta...

Murphy hát! Nálam is dettó!

dióhéj írta...

köszönöm az ittlevést :)