2011. január 2., vasárnap

Unfinished objects

Avagy UFO. Ezennel először és utoljára jelentkezem a játékra, ha már úgy gondoltam részt veszek benne, ez az utolsó lehetőség. Csak úgy játszásiból kezdtem el varrogatni, ahogy pár poszttal lentebb is írtam. A fül egy környezetvédő szatyor füléből lépett elő neszesszer fogantyúvá, először el akartam takarni a varrásokat valami virághímzéssel, vagy virág alakú gombbal, aztán úgy döntöttem illik így, ebbe a rojtos szélű hangulatba. A száját és a cipzárat jó szokásom szerint kézzel varrtam, így igazán szép, ha nem látszik gépi varrás a kényes helyeken.

Ráadásként a háttérben lévő anyag a legfrissebb rozsdás vasakkal való festés eredménye.


14 megjegyzés:

Corinna Nitschmann írta...

Jé, mennyi minden történt itt, amióta a csipkebetétes felső óta itt jártam :-)
Nem érdekel ez a táskapályázat: http://zoldernyo.hu/?r=12&c=559 ?
A fejléces megjegyzéseden meg olyan jót mosolyogtam :-) Nem akartam mindenhol olyan színkavalkadádot, hogy a nemezes bejegyzések fotói + tarka fejléc, ezért csak 1 blognál van így.

Szép hetet!

dióhéj írta...

szia Corinna, megnéztem, még meggondolom azért, bár nem vagyok egy elvakult zöld és nem gondolom, hogy épp a nejlonzacskók mellőzésével fog fellélegezni a Föld, ahogy magamat ismerem, csak még több szemetet gyártanék, ha ilyenben részt vennék...

Csilla írta...

Ez nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik.

dióhéj írta...

ez most nekem is tetszik Csilla, köszi :)

marlen írta...

ez nagyon jól néz ki, nagyon tetszik!:)

dióhéj írta...

szia Marlen, köszi :)

Ledorka írta...

Egyszerűen fantasztikus! :))) Huhogok a monitor előtt, hogy ilyen jó... :D

erikastyle írta...

Nagyon Kedves és nőies ez a táska! Olyan jó ötleteid vannak! :)

KicsiKató írta...

Na ez az, ami nekem nem megy, téged viszont tátott szájjal bámullak - ilyen harmonikus egészt kihozni különféle dolgokból. Nagyon tetszik!!! :)

eszterlanc írta...

A táska méretei? Mindenből csak egy készül? El tudnám képzelni magamnak a belsejében egy pici olló tartóval, vagy egy "mobil" mini varrókészlet- tartóval. Ha valahol rám törne a kényszer:)

eszterlanc írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
dióhéj írta...

Szia Eszterlánc, eleinte neszesszernek készült, aztán fül varródott rá, de nem túl erős, kis könnyű nyári táskának még elmegy. Csak úgy hirtelenfelindulásból varrtam, nem terveztem sokszorosítani, habár a sikerre való tekintettel talán kellene :)

eszterlanc írta...

Kellene. Kézimunkás táskának is jó lenne? Sok pici rekesz belül?

szaberka írta...

Ez egész egyszerűen bájos:)