2010. december 17., péntek

Félkész

Növekszik a félkész holmik univerzuma, még nem tudni mi lesz, fogyott némi csipke, némi ATC kártya és egy darabka Márai. A táskafül megint nem biztos, főleg ha nem is táska lesz, hanem neszesszer.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én ezt a valamit, (mivel nem tudod mi lesz) annyira el tudnám képzelni Makk Károly filmjeinek a miliőjébe. (mult héten ment a Macskajáték) Lehet, hogy az egy necc a bal felső sarokban? De a táskafül nem passzol a rátekert zsinór miatt.

Görgei-Reiner Rita írta...

Kíváncsian várom a végeredményt!
Üdvözöllek Dióhéj az olvasóim között!

dióhéj írta...

igen, tán neccnek is szokás nevezni, filéhorgolás, kivételesen nem saját, hanem bolhapiacon beszerzett darab, a többi az saját ősrégi horgolás, amivel gondoltam kezdek már valamit :)

Rita, azt hiszem telecsodálkoztam a blogodat, mert nem láttam hirtelen, hogy csak jóváhagyás után jelenik meg a hozzászólás, sűrű elnézést érte...

vancsavarr :) írta...

Szia Dióhéj :)!
Nagyon tetszenek a munkáid, a színek! Pont olyanok, amikről mindig álmodom, lágyak, festőiek, romantikusak! Szívesen készítenék hasonlót, de képtelen vagyok rá, mire kikerül a kezem alól, mindig egy teljesen más karaktert vesz fel. Asszem én már így maradok :)
Kellemes ünnepeket!

Endy írta...

Koszonom, hogy felvettèl az olvasott blogjaid kozè! Szèpek a munkàid! Szèp karàcsonyt! Andrea

dióhéj írta...

Ancsa....ezt éppen te mondod, aki mesés ezeregyéjszaka kéket varrsz :)

dióhéj írta...

Szia Endy, örülök neked itt...még szép, hogy felvettelek, hogy aztán visszataláljak :)