2011. szeptember 3., szombat

Szafari

Tote bag. Jó sokáig nem tudtam mi lehet az a tote bag, aztán egyszercsak megnéztem a gugliban és rájöttem, hogy a jó nagy táskákra mondják, amikben mindenféle holmit lehet cipelni. Persze írják, mondják az összes mindenségre az etsyn, ami táskából van, biztonság kedvéért arra is, ami nem táskából van, hogy a gugli még a bukszárcákat is megtalálja, ha valaki totebagot keres. No de ez itten igazi tote bag, le is írom jó sokszor, hogy akárki rátaláljon és lássa, milyen egy igazi tote bag.

Az anyagot nem túl régen túrtam, direkte valami ilyen volt az elképzelésem, de még annál is elégedettebb vagyok, mint amit elképzeltem. Ismét el akartam sütni a parafa táskafüleket, az anyag mellé rakva még jól is mutatott, aztán szokás szerint mégsem, ennek a fülnek márcsak ez a sorsa.

A kenderkötelet az obiban vettem, táskafülnek, de semmilyen anyaghoz nem illett egészen mostanáig.






Essen szó még a paravánról, ez az első hivatalos bevetése, eddig csak kerülgettem, tologattam, de igen nagy szükség van rá fotózáskor, mert nálunk nincsenek üres falfelületek, a teleaggatott falak is sárgák, ez pedig aránylag semleges háttér, még ízlelem, gyakorlom a vele való munkát. 

1 megjegyzés: