2011. július 29., péntek

Linó megint

Újra farigcsálni támadt kedvem, habár maga a nyomda jobban tetszik, mint amilyen nyomot hagy a textilen, de sebaj, ez egy mánia lett nálam, aki nem hiszi, vessen egy pillantást ebbe a hatalmas fémdobozba, ami tele van bolhapiacokon gyűjtött és sajátkezűleg faragott textilnyomdákkal. Van köztük nagy réznyomódúc, kékfestő nyomódúc, metszett linó, dekorgumiból ragasztott ornamentikus minta és dekorációs fa virágmintákból ragasztott nyomda. Lakatlan szigetre biztosan elvinném mind, ha textilfesték nem is volna épp kéznél, sose unnám meg nézegetni őket.
Ez a pénztárca meg csak idepofátlankodott ebbe a bejegyzésbe, merthogy még nem mutattam meg tán.
5 megjegyzés:

Bakarasz írta...

Jó kis nyomda, és mennyi kincs van abban a dobozban! Én is beleszerettem a linózásba, most legutóbb nem radírtömböt, hanem igazi linót metszettem, itt a végeredmény: http://bakarasz.blogspot.com/2011/07/imhol-itt-az-este.html
A faragást nem lehet megunni! Mindig ezer ötletem van rá, de olyan drága a linóradírtömb, ami egyébként nekem jobban bejön, mint az igazi linó. Most pont nincs otthon, sajna. De lesz, az tuti! :)

Bakarasz írta...

Ja, és milyen szép az a zöld anyag, biztosan saját festésű, ugye? Gyönyörű színe van.

dióhéj írta...

aham, ühüm...igaz, már régi...úgy kotortam elő s lám épp illik a linóhoz a színe :)

a Matula ikrek írta...

Szerintem pedig igen szépséges nyomot hagy az anyagon! ;o)

PannaKotta írta...

Fú, nagyon jók! :)) Én is mélázom már egy ideje, hogy csinálok jó kis pecséteket, de nincs rá időm. meg mondjuk hely se az asztalon, bár ez részletkérdés :)