2011. május 15., vasárnap

Életkép csipkékkel

Elképesztően lassan megy a rendrakás. Érdekes, hogy ha a kamráról, vagy a fürdőszobáról van szó, rekordidő alatt megy az ilyesmi, de itt a varrószobában valahogy mindig akad valami melléketevékenység, míg azon veszem észre magam, hogy az elpakolt holmik ismét előkerültek és köröskörül szanaszétalkatrészek. Valahogy így.



7 megjegyzés:

Ida13 írta...

:)
Mennyi szépség. :)Nem is csoda, hogy terelődik a gondolat. :)

Ledorka írta...

A minap Mici lányom hajnali fél 3-kor ébresztett, és mivel csak fél óra múltán aludt vissza, kiverte az álmot a szememből. 6 körül már új dolgozószobám volt! :D Nem csak rendet raktam, de némileg át is rendeztem. :)))

Kathy írta...

Na lanyok, hozzam is lehetne jonni rendet pakolni! Legjobb esetben bezuditok mindent a raktarba, es legyen olyan ugyes valaki hogy ott meg is talaljon valamit utana.
Van egy csomo nagyobb darab amit jo lenne elajandekozni, mert ruhakra mar nem eleg. Szivesen kuldenek belole, hogy szaporodjon a pakolni valod! :))

Monika írta...

Te is? Jaj,de jó,hogy nem egyedül én vagyok így ezzel!:)

ritarenata írta...

szep ez a csipkehalom

Tipitá írta...

Ismerős érzés!:(( Meg amikor azt az egy darab papírfecnit, vagy fotót nem találom amire nagyon-nagyon szükségem lenne. Két nap múlva viszont már megvan!

Zsu írta...

Milyen kellemes "rendetlenség"! :)