2011. január 27., csütörtök

Díjak megint

Megint díjat kaptam, ugyanazt kétszer.

Vassfecskétől és Ágitól.

Megintcsak fenntartásaim vannak, mint legutóbb, valahogy ez a díjazás dolog így szabályokhoz kötve, mit szépítsem, nehézkes. Nem tudom ki találta ki, honnan származik, ki tervezte a logót, csak azt tudom, hogy együtt jár vele sokszor elolvasott szabályok bemásolása, ráadásul nem is választhatok akárkit díjazottként, ne legyen a blognak többszáz olvasója. Vagyis burkoltan azt fogalmazza meg a díj kitalálója, hogy ne olyan blogokat népszerűsítsek, akik már amúgy is népszerűek.

Aztán itt van a neve mindjárt. Liebster. Valaki, egy díjazott írta a blogjában, nem tudja mit jelent, egyetlen szótár sem tartalmaz ilyen szót, pedig mitha lenne értelme, szerintem legkedvesebb, valami ilyesmi értelme van.  De hát akkor hogyan lehetne 3-5 ilyen?

Hmmm. A legkedvesebb blogom a sajátom, mivel én írom és olyan színe van, amit szeretek és olyan dolgokat írok bele amiket gondolok :)

Aztán vannak még itt oldalt blogok, ahová el szoktam látogatni, nem mondom, hogy minden betűt elolvasok, de a képeket mindig megnézem - milyen meglepő :)

Legyen hát ez egy rendhagyó díjkiosztó, ezúton értesítek mindenkit, hogy aki oldalt fel van sorolva az nálam mindenki díjazott, vagyis a linkelésnek eleget tettem, igaz némileg ellinkeskedve a feladatot :)

Mi több, az is díjazott, akihez olvasónak feliratkoztam, de lustaságból, vagy feledékenységből nem került az oldalsávba, szoktam ám őket is nézegetni, tegnapig a bloggerral, mától a google readerrel, amit KicsiKatónak köszönhetően újra felfedeztem.

No. Írtam eleget, Link Withint is lakassuk jól egy képpel :)

6 megjegyzés:

GumiPók írta...

Miért nem rakod ki a blogra, hogy köszönöd, nem kérsz díjat? Azt mindenkinek respektálnia kell. Szerintem.

katafolt írta...

Nálam ki van rakva, de nem veszi mindenki észre :)

GumiPók írta...

Én igen. :)

KicsiKató írta...

Á, szerintem örüljetek a díjaknak, más így fejezi ki a tiszteletét, az meg rajtatok múlik, továbbadjátok-e:) Így mindenki boldog, nem?;)

dióhéj írta...

jóvan, hát nem akkora tragédia ez na...de mondom, nekem nagyobb öröm, amikor jöttök és szóltok...ezek a díjak nekem egy kicsit a marketingről szólnak, ami persze nem baj, mert örülök én is, mikor újabb varrós oldalakra bukkanok :)

szaberka írta...

Tetszik, amiket a díjak kapcsán kifejtettél! És hogy a kedvenc blogom a sajátom. Naná ;)