2011. január 29., szombat

Még egy

neszesszer, ennek már nem kézzel varrtam vissza a ferdepántját, hanem géppel, kezdődik a nagyüzem.A zipzárt azért kézzel fogom belevarrni. 

2011. január 28., péntek

Bótot nyitottam

a meskán is. Nem mondom, hogy egyszerű volt, az etsy sokkal gördülékenyebb, még ha külföldiül is van. Meglátjuk. Ennek örömére varrtam még két neszesszert, egyiket tegnap este, másikat meg egyik este.
 (lassan a saját agyamra megyek velük)

2011. január 27., csütörtök

Díjak megint

Megint díjat kaptam, ugyanazt kétszer.

Vassfecskétől és Ágitól.

Megintcsak fenntartásaim vannak, mint legutóbb, valahogy ez a díjazás dolog így szabályokhoz kötve, mit szépítsem, nehézkes. Nem tudom ki találta ki, honnan származik, ki tervezte a logót, csak azt tudom, hogy együtt jár vele sokszor elolvasott szabályok bemásolása, ráadásul nem is választhatok akárkit díjazottként, ne legyen a blognak többszáz olvasója. Vagyis burkoltan azt fogalmazza meg a díj kitalálója, hogy ne olyan blogokat népszerűsítsek, akik már amúgy is népszerűek.

Aztán itt van a neve mindjárt. Liebster. Valaki, egy díjazott írta a blogjában, nem tudja mit jelent, egyetlen szótár sem tartalmaz ilyen szót, pedig mitha lenne értelme, szerintem legkedvesebb, valami ilyesmi értelme van.  De hát akkor hogyan lehetne 3-5 ilyen?

Hmmm. A legkedvesebb blogom a sajátom, mivel én írom és olyan színe van, amit szeretek és olyan dolgokat írok bele amiket gondolok :)

Aztán vannak még itt oldalt blogok, ahová el szoktam látogatni, nem mondom, hogy minden betűt elolvasok, de a képeket mindig megnézem - milyen meglepő :)

Legyen hát ez egy rendhagyó díjkiosztó, ezúton értesítek mindenkit, hogy aki oldalt fel van sorolva az nálam mindenki díjazott, vagyis a linkelésnek eleget tettem, igaz némileg ellinkeskedve a feladatot :)

Mi több, az is díjazott, akihez olvasónak feliratkoztam, de lustaságból, vagy feledékenységből nem került az oldalsávba, szoktam ám őket is nézegetni, tegnapig a bloggerral, mától a google readerrel, amit KicsiKatónak köszönhetően újra felfedeztem.

No. Írtam eleget, Link Withint is lakassuk jól egy képpel :)

2011. január 26., szerda

Neszesszerek

Tegnap kezdtem el őket, aztán este be is fejeztem, fotózni meg most lettek jók a fényviszonyok. Méretet nem tudok, szokás szerint gondolomra szabtam, régi ATC kártyákat használtam fel, van még egy pár, úgyhogy szerintem készül majd pár ilyen még. Mondhatni az újrahasznosítás jegyében. 

2011. január 24., hétfő

Játék

Jó játéknak tűnik :)




A játék leírása és háziasszonya itt található.